O nama

UGOSTITELJSTVO FAVORY, ugledna i seriozna zagrebačka kuća za organizaciju domjenaka i banketa, s tradicijom od 1989 godine, obogatila je svoju ponudu i ponudu zagrebačkog tržišta otvaranjem slastičarnice Šarlota u Ilici 205a. U potresu u ožujku 2020. godine prostorije kao i cijela zgrada oštećeni su, te se slastičarnica Šarlota preselila na Sveti Duh 50, Zagreb.

Šarlota se izdvaja iz postojeće slastičarske ponude u gradu njegovanjem starih zagrebačkih i austro-ugarskih recepata, a zapošljava vrhunske hrvatske slastičarke, dobitnice mnogobrojnih nagrada na natjecanjima. U Šarloti možete naručiti za razne prigode potpuno svježe torte i kolače, pripremljene po starinskim receptima s maslacem, a nudi se i program slastica za osobe s posebnim zahtjevima u prehrani, čemu u Šarloti pridaju veliku važnost.

Ponosimo se činjenicom da su Catering FAVORY i slastičarnica ŠARLOTA posjeduje certificiranu HACCP normu za zdravstvenu ispravnost proizvoda.

Zapošljavanje

Ove web stranice sadrže programske kolačiće (cookies). Daljnjim pregledavanjem slažete se s njihovim korištenjem. Više informacija | Slažem se